Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش اقتصاد آنلاین، محمدرضا حسین زاده در نشست خبری نشان اعتباری که امروز با حضور مسعود خاتونی عضو هیات مدیره و معاون فناوری اطلاعات و شبکه ارتباطات بانک، علی موسوی زاده معاون اعتباری و بانکداری شرکتی، سعداله عیسی زاده مدیر امور حوزه مدیریت و روابط عمومی، سعید ستاری رییس اداره کل مدیرت و فروش اموال تملیکی و مازاد، محمدعلی محمودزاده مدیرعامل شرکت پرداخت الکترونیک سداد و فردوس باقری مدیرعامل سککوک برگزار شد، ضمن تبریک فرا رسیدن روز خبرنگار و گرامی داشت یاد و خاطره شهید صارمی گفت: رسانه رکن چهارم جامعه و چشم جوامع هستند و ما این زحمات را قدر می دانیم و یاد و خاطره شهدای اصحاب رسانه را گرامی می داریم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

‎وی با اشاره بر تحول دیجیتال صورت گرفته در بانک ملی ایران طی یکی دو سال اخیر افزود: با توجه به بالا بودن تعداد محصولات نوین بانک ملی ایران، هر ساله نمایشگاهی با عنوان رویداد ملی شو برگزار می شود که در ملی شو سال گذشته، نشان پرداخت برای نخستین بار مطرح شد.
‎حسین زاده با بیان اینکه فضای همکاری با این بانک برای استارت آپ ها، دانش بنیان ها و فین تک ها باز است، اظهار کرد: ما از جوانان خوش فکر کشور استقبال می کنیم. کما اینکه تیم پیام رسان بله از تعدادی از جوانان دانشگاهی شکل گرفت و بانک از آن حمایت کرد.
‎وی با تاکید بر اینکه یکی از دغدغه های ما در بانک ملی ایران به ویژه از زمان حضور دژپسند در مجموعه وزارت اقتصاد نخست دیجیتالی کردن محصولات و سپس انجام امور مردم بدون نیاز به حضور در شعبه بوده است، ابراز کرد: پروسه انجام گواهی امضا، احراز هویت، اعتبارسنجی مشتریان و... بسیار زمان بر بوده اما با رونمایی اخیر محصول نشان پرداخت، این امور به صورت دیجیتالی انجام می شود.

‎خرید از 4 هزار فروشگاه زنجیره ای با کارت اعتباری دیجیتالی

‎وی درباره کارت اعتباری دیجیتالی بانک نیز گفت: دارندگان سهام عدالت نزد بانک ملی ایران می توانند تا سقف 5 میلیون تومان در ازای توثیق سهام خود کارت اعتباری دیجیتالی دریافت و از بیش از 4 هزار فروشگاه زنجیره ای خرید کنند.
‎حسین زاده با تاکید بر اینکه این اتفاق برای نخستین بار در کشور رقم می خورد و می تواند علاوه بر کمک به اقشار ضعیف جامعه، رونق تولید ملی را نیز به همراه داشته باشد، ادامه داد: مهلت زمان تسویه نیز یک ماه پس از اولین تراکنش خواهد بود و در صورت تسویه در موعد مقرر، نه تنها سودی تعلق نمی گیرد بلکه دارندگان کارت از پاداش خوش حسابی نیز بهره مند خواهند شد.

‎کارت هدیه دیجیتالی در راه است

‎مدیرعامل بانک ملی ایران همچنین از عرضه کارت هدیه دیجیتالی تا چند روز آینده خبر داد و گفت: هزینه تولید هر کارت برای بانک چیزی در حدود 2 یورو است که با کارت هدیه دیجیتالی دیگر نیازی به کارت فیزیکی نخواهد بود.
‎چشم انداز بانک ملی ایران برای بانکداری بدون شعبه
‎وی با تاکید بر اینکه سالانه 200 شعبه این بانک ادغام و یا جمع آوری می شوند، گفت: در کنار آن تعداد تراکنش های روزانه ما به 70 میلیون تراکنش رسیده است. ما اعتقاد داریم که بیشتر سرویس های بانکی باید به صورت غیرحضوری ارایه شوند بنابراین در کنار توسعه خدمات بانکداری دیجیتال، واحد ملی پلاس نیز طراحی شده است که سرویس ها و خدمات بانکی به صورت غیرحضوری و بدون کارمند ارایه می شوند.

‎اعطای 97 هزار میلیارد ریال تسهیلات به بخش های تولیدی

‎حسین زاده افزود: بانک ملی ایران برای تامین مالی و نقدینگی واحدهای تولیدی کشور در سال گذشته و ابتدای امسال معادل 97 هزار میلیارد ریال تسهیلات پرداخت کرده است. همچنین، نزدیک 40 هزار میلیارد ریال هم برای واحدهای تولیدی کوچک و متوسط که نقش مهمی در سطح اشتغالزایی دارند، پرداخت تسهیلات انجام داده‌ایم.

 پرداخت 113 هزار میلیارد ریال تسهیلات حمایت از کسب و کارهای آسیب دیده از کرونا

‎مدیرعامل بانک ملی ایران تاکید کرد: از ۲۳ میلیون خانوار مشمول دریافت وام کرونا، پرداخت وام ۶ میلیون خانوار متعلق به بانک ملی ایران بوده که طی یک ساعت وام این افراد بدون حضور در شعبه و به صورت دیجیتالی پرداخت شد. علاوه براین، معادل ۱۱113 هزار میلیارد ریال تسهیلات هم با نرخ ۱۲ درصد به کسب‌وکارهای آسیب دیده ناشی از شیوع ویروس کرونا در حال پرداخت است.

‎بانک ملی ایران پیشتاز پرداخت تسهیلات ازدواج در نظام بانکی

وی ادامه داد: بیش از 70 درصد تسهیلات قرض الحسنه ازدواج در نظام بانکی توسط بانک ملی ایران پرداخت می شود و در سال 98 و ابتدای 99 معادل 210 هزار میلیارد ریال از این تسهیلات به زوج های جوان تعلق گرفته است.

‎فروش اموال و املاک مازاد بانک در اولویت

‎وی درباره فروش اموال و املاک مازاد بانک نیز بیان کرد: از زمان ابلاغ قانون برای واگذاری اموال مازاد بانک ها، بیش از 108 هزار میلیارد ریال از اموال و املاک مازاد بانک و سهام شرکت های زیرمجموعه به فروش رسیده است. سهام گروه توسعه ملی نیز به عنوان بزرگترین واحد این بانک به صورت یکجا در بورس عرضه شد که به علت حجم بالای نقدینگی مورد نیاز به فروش نرسید اما از فردا با شرایط بهتر دوباره برای واگذاری در بورس اقدام خواهیم کرد.

بهره مندی از محصولات نوین بانک ملی ایران بر روی تمامی اپلیکیشن ها در آینده ای نزدیک

همچنین مسعود خاتونی عضو هیات مدیره بانک نیز با تاکید بر اینکه ابلاغ سند تحول دیجیتال از سوی وزارت اقتصاد مسئولیت خطیری را بر دوش بانک ملی ایران برای ارایه خدمت بهینه در بستر دیجیتال قرار داد، گفت: امروز بانک ملی ایران در راستای دیجیتالی کردن اسناد و اوراق بهادار در میان سایر بانک ها پیشتاز است.
‎وی با بیان اینکه حذف شعبه در بانک ملی ایران به جهت خدمات این بانک به دولت کار چندان آسانی نیست، افزود: با توسعه ابزارها و دیجیتای کردن خدمات، آرام آرام به سمت حذف شعب پیش می رویم و امیدواریم بتوانیم در رویداد ملی شو امسال حدود 100 خدمت بانکی را در محصول نشان پرداخت عرضه کنیم.
‎خاتونی اضافه کرد: محصول نشان بانک اکنون بر روی آپ قابل دسترس است و‌‌‌ ما این خدمت را بر روی بام، ایوا، بله و اپلیکیشن 60 نیز می آوریم . در آینده نزدیک هم سه محصول نشان بانک، نشان پرداخت و کیف پول بر روی همه اپلیکیشن ها قرار خواهند گرفت.

پربیننده ترین کاهش ۳۰میلیونی سقف پرداخت نقدی در بانک‌ها بانک تجارت استخدام می‌کند با سفته الکترونیکی وام کرونا بگیرید استقراض دولت از بانک‌ها زمینه‌ساز رشد پایه پولی و تورم است/ واگذاری سهام شرکت‌های دولتی بهترین روش برای جبران کسری بودجه است بانک‌ها عامل اصلی رشد نقدینگی

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: استارت آپ ها سهام عدالت بانک ملی بانک ملی ایران محمدرضا حسین زاده شبا آزاد سازی سهام عدالت فروش سهام عدالت استارت آپ ها سهام عدالت فوت شدگان سامانه سهام عدالت متوفی تغییر شماره شبا سهام عدالت ارزش سهام عدالت من آزادسازی سهام عدالت قیمت طلا قیمت لوازم خانگی سهام عدالت هزار میلیارد ریال تسهیلات کارت اعتباری دیجیتالی بانک ملی ایران نشان پرداخت مازاد بانک محصول نشان حسین زاده بانک ها بر روی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۷۹۵۱۳۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چرا بانک‌ها از پرداخت تسهیلات مسکن طفره می‌روند؟/ فرار بانک ها از تله وام مسکن

 روز گذشته آمار جدیدی از عملکرد بانک‌ها برای مشارکت در قانون جهش تولید مسکن تا پایان فروردین سال 1403 منتشر شد.

به گزارش تجارت نیوز، این آمارها نشان می‌دهد عملکرد بانک‌ها در زمینه پرداخت تسهیلات نهضت ملی مسکن، همچنان مانند گذشته تعریف چندانی ندارد و این‌ نهادها هنوز از پرداخت وام‌های مربوط به این بخش امتناع می‌کنند.

بر این اساس از بین 26 بانک عامل، عملکرد 18 بانک در این بخش صفر بوده است. بانک‌های مسکن، سپه، ملی، تجارت، ملت، صادرات، صنعت و معدن و توسعه صادرات تنها بانک‌هایی بودند که تا انتهای فروردین 1403، در مجموع 657 هزار و 596 میلیارد ریال تسهیلات در نهضت ملی مسکن پرداخت کرده‌اند.

چرا بانک وام مسکن نمی‌دهند؟

تسهیلات بخش مسکن از نرخ سود بالایی برخوردار نیست و همچنین بازپرداخت آنها نیز نسبت به باقی وام‌ها، مدت بیشتری دارد. به این ترتیب سرمایه‌ای که در قالب وام مسکن از این بانک‌ها خارج می‌شود، بازگشت کوتاه‌مدت یا حتی میان‌مدت ندارد.

این در حالی‌ست که این نهادها هم‌اکنون نیز دچار ناترازی هستند و دولت بدون آن که خود قدمی در این عرصه بردارد، مدام سقف پرداخت تسهیلات را افزایش می‌دهد یا وام تکلیفی جدیدی برای بانک‌ها تعیین می‌کند.

بنابراین بانک‌ها ترجیح می‌دهند به‌جای درگیر کردن سرمایه خود در این زمینه که آورده زیادی برای آنها ندارد، در پروژه‌هایی شراکت داشته باشند که بتواند به ناترازی آنها کمک کند.

بانک ها چقدر وام مسکن پرداخت کردند؟

عملکرد بانک مسکن در مشارکت نهضت ملی مسکن در این مقطع، 581.526 میلیارد ریال، بانک سپه 19.384 میلیارد ریال، بانک ملی 13.878 میلیارد ریال، تجارت، 11.898 میلیارد ریال، ملت 28.625 میلیارد ریال، صادرات 15 میلیارد ریال، صنعت و معدن 750 میلیارد ریال و توسعه صادرات ایران 1.520 میلیارد ریال بوده است.

عملکرد بانک‌های اقتصاد نوین، ایران‌زمین، گردشگری، مؤسسه ملل، کارآفرین، شهر، سینا، سامان، پست ایران، پاسارگاد، پارسیان، آینده، رفاه کارگران، توسعه تعاون، دی، کشاورزی، خاورمیانه و سرمایه در مشارکت نهضت ملی مسکن بر اساس آمار مذکور تقریبا صفر بوده است.

پیامدهای امتناع بانک‌ها از پرداخت وام نهضت ملی مسکن

نهضت ملی مسکن از پایه‌ای‌ترین شعارهایی بود که دولت سیزدهم با آن روی کار آمد. اما از همان ابتدا مشخص شد اجرایی شدن این پروژه با شرایط و منابع کشور همخوانی ندارد و موانع یکی پس از دیگری بر سر راه ساخت واحدها قرار گرفت.

یکی از اصلی‌ترین این موانع، امتناع بانک‌ها از پرداخت تسهیلات مربوط به این بخش است. مردمی که آخرین امید آنها برای خانه‌دار شدن پروژه‌های دولتی است، اکنون از دریافت وام‌های مربوط به این بخش نیز ناتوان هستند و دولت هر روز بیش از پیش به آنها برای واریز آورده فشار وارد می‌کند.

اداره راه و شهرسازی استان تهران چند روز پیش پیامکی به متقاضیان نهضت ملی مسکن ارسال کرده است. بر اساس این پیامک، افراد باید تا 31 اردیبهشت آورده خود را به 180 میلیون تومان افزایش دهند.

پیامک قبلی وزارت راه و شهرسازی اواخر سال گذشته برای متقاضیان ارسال شده است. این در حالی‌ است که گفته‌های ابتدایی این وزارتخانه نشان می‌دهد، آورده مربوط به پروژه نهضت ملی مسکن باید در بازه‌های چهارماهه و هر بار 40 میلیون تومان واریز شود.

بنابراین در شرایطی که توان اقتصادی مردم پاسخگوی خرید و ساخت خانه نیست و هر بار مانعی جدید بر سر راه آنها برای شرکت در پروژه نهضت نهضت ملی مسکن وجود دارد، چگونه می‌توان به خانه‌دار شدن امید داشت؟

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • جریان کارت اعتباری مخفی باشگاه‌های بزرگ دنیای فوتبال چیست؟ (زیرنویس فارسی)
  • معمای وام ازدواج ۱۴۰۳ چگونه حل می‌شود؟
  • بانک‌ها هیچ دلیل و علاقه‌ای برای پرداخت وام به مردم ندارند!
  • افزایش مشارکت مردم در ساخت مسکن با تکیه بر عرضه زمین و پرداخت تسهیلات به آن‌ها
  • پرداخت بیش از ۲۲۷ میلیارد ریال وام قرض الحسنه ازدواج و فرزندآوری
  • متقاضیان مسکن ملی بخوانند/ آخرین وضعیت وام نهضت ملی مسکن اعلام شد (+ جزییات)
  • امضای بیش از ۵۷ درصد از کل تعهدات پرداخت تسهیلات نهضت ملی مسکن در بانک مسکن
  • متقاضیان مسکن ملی بخوانند؛ آخرین وضعیت وام نهضت ملی مسکن
  • چرا بانک‌ها از پرداخت تسهیلات مسکن طفره می‌روند؟/ فرار بانک ها از تله وام مسکن
  • جزئیات و نحوه پرداخت ارز به زائران حج تمتع | زائران چقدر ارز می گیرند؟